Ez is Nevtud! - a Neveléstudományi Intézet podcastja

 

Ha érdekel az oktatás, a neveléstudomány, a felsőoktatás, az egyetemi élet, akkor kattints az ikonra és hallgasd meg a Neveléstudományi Intézet podcastját!

 

 

4 évtized, 4 oktatáskutató, 4 tanulmány - születésnapi beszélgetés Halász Gábor oktatáskutatóval, az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetének professor emertitusával - 1. rész (a beszélgetés hossza: 53.03 p)

4 évtized, 4 oktatáskutató, 4 tanulmány - születésnapi beszélgetés Halász Gábor oktatáskutatóval, az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetének professor emertitusával - 2. rész (a beszélgetés hossza 36.43 p)

A beszélgetőtársak: Fehérvári Anikó, Széll Krisztián és Horváth László, akik az alábbi négy Halász Gábor tanulmány kapcsán beszélgetnek az elmúlt 40 év oktatáspolitikájának alakulásáról:


’Kell egy műhely..’ - az Educatio 2022 nyári, legfrissebb ’A tudomány expanziója’ című száma kapcsán beszélget Fehérvári Anikó Kováts Gergely egyetemi docenssel (Vezetéstudományi Intézet, Corvinus Egyetem) és Toarniczky Andrea egyetemi docenssel (Vezetéstudományi Intézet, Corvinus Egyetem). (A beszélgetés hossza 52.07 p)


’Megtalálni az egyensúlyt…’ - a pedagógia BA és a neveléstudomány MA képzés legjobb szakdolgozóival, Lőkös Laurával és Gáspár Bernadett-tel beszélget Fehérvári Anikó. (A beszélgetés hossza 20:11 p)